назад

Працівники Новоград-Волинського місцевого центру провели ряд зустрічей з «умовно-засудженими» в Олевському, Пулинському та Ємільчинському районах

24.10.2016 - KVI 1З метою розширення доступу до безоплатної правової допомоги фахівці Новоград-Волинського місцевого центру та бюро правової допомоги спільно з кримінально-виконавчою інспекцією протягом місяця провели ряд зустрічей з особами засудженими до покарання, не пов’язаного з позбавленням волі.

Під час заходів присутнім роз’яснили основні положення Закону України «Про безоплатну правову допомогу», про утворення бюро правової допомоги, про порядок доступу до безоплатної первинної та вторинної правової допомоги, а також розповсюдили інформаційні буклети про діяльність місцевих центрів та бюро з надання БВПД в Житомирській області. Після правопросвітніх лекції працівники бюро проводили особистий прийом громадян.

Також, працівники бюро правової допомоги домовились з місцевими відділами КВІ про подальшу співпрацю в сфері спільного правопросвітництва засуджених осіб.

24.10.2016 - KVI 324.10.2016 - KVI 2