назад

Дніпродзержинський місцевий центр провів зустрічі з громадою

14468487 648945515280685 5324269391200970302 oНаприкінці вересня Дніпродзержинським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги було проведено ряд заходів, спрямованих на підвищення правової спроможності громадян.

Так, співробітники Дніпродзержинського місцевого центру з надання БВПД взяли участь у нараді при Департаменті охорони здоров’я та соціальної політики Кам’янської міської ради. Вона проходила з метою інформування керівників структурних підрозділів медичних закладів міста Кам’янське щодо діяльності системи безоплатної правової допомоги.

У заході взяли участь керівники структурних підрозділів (завідувачі міських лікарень, баклабораторій, начмеди) та директор департаменту охорони здоров’я та соціальної політики Кам’янської міської ради Юлія  Манаєнкова.

Директор Дніпродзержинського місцевого центру Сергій Лисак розповів присутнім про роботу місцевого центру та діяльність бюро правової допомоги, які з першого вересня було відкрито у віддалених районах області: м. Верхньодніпровськ, смт. Кринички, смт. Петриківка. Очільник центру наголосив на важливості розповсюдження інформації щодо можливості отримання безоплатної правової допомоги серед відвідувачів медичних закладів. Адже значна їх частина – це пільгові категорії населення, які не можуть собі дозволити послуги адвоката за власний кошт.

Того ж дня фахівці місцевого центру провели семінар у приміщенні Дніпродзержинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Начальник відділу правової інформації та консультації Ірина Клінчева, а також начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Давид Тигранян поспілкувалися з учасниками зустрічі і роз’яснили їм ряд питань щодо діяльності БПД.

На заході також були присутні Лариса Соломашенко, директор установи, та близько двадцяти спеціалістів центру. Усім присутнім було надано вичерпну інформацію щодо роботи Дніпродзержинського місцевого центру з надання БВПД, роз’яснено, які категорії громадян підпадають під дію ст. 14. Закону України “Про безоплатну правову допомогу”. Співробітники міського соціального центру отримали відповіді на запитання щодо якості роботи адвокатів та наявності виїзних прийомів для  осіб з обмеженими можливостями пересування.

Нагадуємо, що Дніпродзержинський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги працює за адресою: м. Кам’янське, вул. Москворецька, б. 14.

Графік роботи: понеділок-четвер з 09:00 до 18:00, п’ятниця з 09:00 до 16:45.

Перерва з 13:00 до 13:45. Контактний номер телефону центру: (0569) 50-50-26

Всеукраїнська гаряча телефонна лінія – 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно з мобільних і стаціонарних телефонів у межах України).

{gallery}news/2016/10/01_1{/gallery}