назад

Працівники Регіонального центру провели виїзний моніторинг роботи Диканського бюро правової допомоги

Reg1105201711 травня 2017 року директор Регіонального центру Олександр Черчатий, начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Регіонального центру Ігор Клименко та начальник відділу підтримки та розвитку інфраструктури Регіонального центру Микола Козелько провели виїзний моніторинг роботи Диканського бюро правової допомоги.

Під час моніторингу працівники системи БВПД області ознайомилися з умовами роботи фахівців бюро, реєстрацією громадян, які звертаються до бюро, цікавилися станом співпраці з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, проблемними питаннями, які виникають у роботі бюро правової допомоги.

«Першочерговим завданням яке постає перед фахівцями системи БВПД області є підвищення правової спроможності територіальних громадян, тому завданням бюро правової допомоги є налагодження системного діалогу щодо співпраці з сільськими головами, керівниками територіальних громад, проведення виїздів до сільських рад, надання адресної допомоги громадянам, вжиття заходів для широкого охоплення населення правовою допомогою», – констатував Олександр Черчатий.

Начальник відділу підтримки та розвитку інфраструктури Регіонального центру Микола Козелько оглянув стан приміщення Диканського бюро правової допомоги та перевірив рівень забезпечення робочих місць меблями, оргтехнікою та їх якість. Фахівцем Регіонального центру також було перевірено рівень забезпечення дотримання умов охорони праці тарівень забезпечення дотримання вимог пожежної безпеки.Reg211052017

Керівником відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Регіонального центру Ігорем Клименком було оглянуто ведення документації у Диканському бюро правової допомоги та місце забезпечення доступу до електронних реєстрів Мінюсту. Під час моніторингу також було перевірено підтверджуючі документи проведення комунікативних заходів працівниками бюро правової допомоги і довідки надання методичної допомоги органам державної виконавчої влади, органам місцевого самоврядування та установам провайдерам БПД. При аналізі відповідних документів було з’ясовано чи відповідають вони основним критеріям підтвердження виконання показників Регіонального плану надання безоплатної правової допомоги у Полтавській області на 2017 рік, які затверджені директором Регіонального центру.

«Під час відвідування бюро правової допомоги для нас дуже відрадно було чути позитивні відгуки про роботу фахівців системи БВПД від партнерів, що є напрацюванням фахівців та показником ефективної роботи на місцях», – зазначив керівник Регіонального центру спілкуючись з колегами.

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області працює за адресою: м. Полтава, вул. Європейська (Фрунзе), 37/40 (2 поверх), (0532) 56-26-66.

За отримання безоплатної правової допомоги громадяни можуть звернутися до Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Полтава, вул. Європейська (Фрунзе), 37/40 (1 поверх), тел. (0532) 56-02-88.

Диканське бюро правової допомоги працює за адресою: с-ще. Диканька, вул. Гоголя, 1 (2 поверх), тел. (05345) 9-73-53.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103.