назад

Працівники Регіонального центру з надання БВПД у Сумській області взяли участь в урочистостях до Дня Соборності України

160122 21Працівники Регіонального центру взяли участь у церемонії покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку, а також в урочистих зборах та святковому концерті до Дня Соборності України в Сумській обласній філармонії.

Традиційно представники влади та громадськості поклали квіти до пам’ятника Тарасові Шевченку. Лунали думки, що у цей непростий для країни час, День Соборності має особливе значення. Цей день символізує єдність духу українського народу, який тривалий час був розділений між Сходом і Заходом. На жаль, і сьогодні є сили, які прагнуть розколоти нашу державу. Але Україна вистоїть і переможе, адже єдність, віра та звитяга були є і будуть притаманні нашій нації. 

 

Сьогодні країна має неабиякий шанс для проведення стрімких реформ, для оновлення та оздоровлення всіх процесів. Адже пройшовши через кризові ситуації та події нація виходить загартованою, єдиною, повною наснаги та прагнення до якісних змін у суспільстві.

На особливості Дня Соборності для українців в нинішній суспільно-політичній ситуації наголосив як голова Сумської обласної державної адміністрації Микола Клочко, так і міський голова обласного центру Олександр Лисенко.

Урочистості продовжилися в обласній філармонії, де пройшли урочисті збори та святковий концерт.