назад

Працівники Шепетівського місцевого центру провели семінари та прийоми громадян у центрах зайнятості

20161129 113929     На Хмельниччині співпраця з центрами зайнятості набирає обертів, зокрема цими днями фахівці Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели семінари та виїзні консультування громадян на базі територіальних підрозділів обласної служби зайнятості.

     У вівторок, 29 листопада, начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Юлія Школьнік, начальник відділу “Білогірське бюро правової допомоги” Юлія Піхотинська, в.о. начальника відділу “Ізяславське бюро правової допомоги” Юлія Дума, начальник відділу “Славутське бюро правової допомоги” Любов Китюшко-Шатковська, заступник начальника відділу “Нетішинське бюро правової допомоги” Тарас Бондарук та головний спеціаліст відділу “Полонське бюро правової допомоги” Оксана Дорошенко провели семінари та консультування громадян у міськрайонних, районних та міському центрах зайнятості.

20161129 090501

PB280086

РЦЗ

     Цього дня фахівці місцевого центру провели також семінари для осіб, які перебувають на обліку в центрах зайнятості, на тему: “Офіційне працевлаштування — захист працівника”. Крім того, присутніх поінформували про систему безоплатної правової допомоги, можливості отримання первинної та вторинної правової допомоги, доступ до он-лайн сервісів Міністерства юстиції України.

DSCN1020

     По завершенню семінарів на прийом до працівників Шепетівського місцевого центру звернулося 12 громадян. Вони потребували фахової допомоги у питаннях соціального захисту та оформлення субсидій. У подальшому такі прийоми громадян на базі центрів зайнятості відбуватимуться регулярно.

003

20161129 113745