назад
02.12.15

Працівники Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги здійснили черговий виїзний прийом громадян у містах Нетішин, Славута та Славутському районі

image-74f1d02ee8cd3e7ef79db448257f6757683bbefdbb82dde272fb9b2acb2b6e90-V     01 грудня 2015 року начальник відділу по роботі з клієнтами Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Святослав Футій, провів виїзний прийом громадян у містах Славута, Нетішин та Славутському районі.

     Напередодні виїзних прийомів по ТРК “Контакт-Центр” у м. Славута та у газеті “Нетішинський вісник” про анонсовано інформацію щодо проведення даного заходу (дату, час та місце).

     У цей день до виїзних консультативних пунктів звернулось громадяни, двом з яких є необхідність у призначенні адвоката за рахунок держави для захисту порушених прав у судовому порядку. Іншим громадянам надано відповідні консультації та роз’яснення.

     Крім того, начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Юлією Школьнік було проведено робочу зустріч із секретарем Славутської міської ради Світланою Медведєвою та заступником начальника юридичного відділу апарату виконавчого комітету Славутської міської ради Тетяною Соболевською. Під час зазначеної зустрічі сторонами обговорено порядок та процедуру оформлення пакету документів щодо прийняття Славутської міської програми безоплатної правової допомоги населенню на 2015-2017 роки для внесення її на розгляд сесії міської ради нового скликання.