назад
05.10.15

Працівники Старкостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги продовжують здійснювати “вуличне” інформування громадян з метою доведення до відома інформації про систему безоплатної вторинної правової допомоги

20151001 124136     Так 01 жовтня 2015 року працівники центру розповсюджували інформаційні матеріали на території Старкостянтинівського місцевого ринку та на автовокзалі.

     Під час спілкування із громадянами значна їх кількість зверталась із питаннями щодо оплати послуг адвоката і що саме входить в ці послуги. Тому працівниками центру особлива увага акцентувалася саме на доведенню до відома інформації про те, послуги адвоката є безкоштовними для громадян, проте праця адвоката оплачується державою, що суб’єкти права на безоплатну вторинну правову допомогу несуть необхідні витрати по своїй справі (судовий збір, поштові витрати, витрати на оплату досліджень, експертизи, тощо). Крім того перехожі запитували чи можуть отримати безоплатну вторинну правову допомогу діти війни та ветерани праці. Через що працівники місцевого центру зосереджували увагу на такі категорії громадян як учасники бойових дій та особи які мають особливі заслуги перед Батьківщиною і детально інформували хто відноситься до цих категорій.

     Загалом працівниками було роздано інформаційного матеріалу понад 120 шт.

{gallery}img/novyny/krugli_stoli/october_2015/05_2{/gallery}