назад
06.05.16

Працівники Старокостянтинівського місцевого центру консультували мешканців Волиці-Керекешиної

56R2ADowp 8     У четвер, 5 травня, головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Євгеній Грабчук і головний спеціаліст відділу інформаційної та матеріальної інфраструктури Олександр Росада провели виїзний прийом громадян у приміщенні Волице-Керекешинської сільської ради, що у Старокостянтинівському районі.

     Впродовж прийому з питаннями правового характеру до спеціалістів звернулося четверо громадян. Вони потребували консультацій, що стосувалися земельного законодавства, соціального захисту та соціального забезпечення.

     Після завершення прийому громадян Євгеній Грабчук провів зустрічі з головою Волице-Керекешинської сільради, завідувачем ФАПу та директором місцевої школи. Під час зустрічей йшлося про напрямки роботи Старокостянтинівського місцевого центру з надання БВПД, порядок звернення до центру та перелік категорій громадян, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.

     Крім того, працівники місцевого центру здійснили вуличне інформування селян: перехожим розповідали про можливість отримати безоплатну правову допомогу та роздавали друковані інформаційні матеріали.