назад
19.01.16

Працівники Старокостянтинівського місцевого центру з надання БВПД провели робочі зустрічі

20160119 102032     У Старокостянтинові обговорювали перспективи співпраці місцевого центру з надання БВПД та територіальної організації “УТОС”, аналізували Програму правової освіти населення Старокостянтинівського району на 2016—2020 роки та проводили вуличне інформування громадян.

     19 січня в. о. директора Старокостянтинівського місцевого центру з надання БВПД Олександр Петлюк та головний спеціаліст відділу  взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Євген Грабчук провели робочу зустріч з головою правління Старокостянтинівської територіальної організації “УТОС” Надією Шахрай.  

     Під час зустрічі йшлося про діяльність Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги і перспективи подальшої співпраці центру та територіальної організації “УТОС”. Було надано роз’яснення щодо порядку звернення до місцевого центру і переліку суб’єктів, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.

     Того ж дня головний спеціаліст відділу  взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Євген Грабчук провів робочу зустріч з головним спеціалістом Старокостянтинівського районного управління юстиції Оксаною Балясною.  У ході зустрічі говорили про важливість затвердження Програми правової освіти населення Старокостянтинівського району на 2016—2020 роки, яка буде винесена на розгляд  Старокостянтинівської районної ради у лютому, та узгодили план-графік виїзних консультативних пунктів для мешканців Старокостянтинівського району.

     Крім того, 19 січня співробітники Старокостянтинівського місцевого центру з надання БВПД провели вуличне інформування громадян на вул. Миру: людям розповідали про роботу центру та роз’яснювали порядок отримання безоплатної вторинної правової допомоги, а також роздавали інформаційні буклети з контактними телефонами та адресою центру.

{gallery}img/novyny/2016/01_Sichen/19{/gallery}