назад

12246866 441742592684010 2717285812368526106 n

19 листопада 2015 року Сергій Дубчак, начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Тернопільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Костянтин Ващук, заступник начальника відділу попередньої роботи з клієнтами та Надія Кучер, головний спеціаліст відділу попередньої роботи з клієнтами здійснили виїзний прийом громадян спільно із начальником відділу реєстрації актів цивільного стану Галиною Логуш в приміщенні Бережанським районним управлінням юстиції у Тернопільській області та провели робочу зустріч з начальником юридичного та інформаційно-аналітичного відділу Бережанської міської ради Іриною Загнійною.

Метою даних заходів є покращення якості надання безоплатної правової допомоги та спрощення механізму доступу громадян Бережанського району до неї.

Також було проведено роз’яснювальну роботу та вуличне інформування громадян мешканців м. Бережани з метою поширення інформації про отримання безоплатної вторинної правової допомоги що надається для захисту прав людини в суді за рахунок коштів державного бюджету України та розповсюджено інформаційні матеріали.