назад

Працівники центрів з надання БВПД відвідали семінар з питань оформлення субсидій

subsidiyi guy 03.03.2017З метою покращення якості надання правової допомоги громадянам під час консультування у сфері оформлення субсидій 03 березня 2017 року Головним територіальним управлінням юстиції в Одеській області проведено навчальний семінар за участі представників Департаменту праці та соціальної політики Одеської міської ради та працівників центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги Одеської області. 

Про новації законодавства у сфері субсидій та про порядок їх оформлення інформували присутніх заступник начальника відділу грошових виплат і компенсацій управління соціального захисту населення в Київському районі департаменту праці та соціальної політики Одеської міської ради Балюк Олена Миколаївна та завідувач сектором прийняття рішень відділу грошових виплат і компенсацій управління соціального захисту населення в Суворовському районі департаменту праці та соціальної політики Одеської міської ради Хмельова Лариса Феодосіївна.

subsidiyi guy 2 03.03.2017

  

subsidiyi guy 1 03.03.2017

Доповідачі приділили особливу увагу важливим моментам та проблемах, що можуть виникнути при оформленні субсидій. Учасники обговорювали порядок розрахунку субсидій та оформлення документів. 

«Даний захід проведено з метою покращення якості надання правової допомоги громадянам під час консультування з питань оформлення та виплат субсидій. Такі семінари та навчання повинні стати регулярними та ще більш обширними», – підкреслів начальник Головного територіального управління юстиції Микола Станіщук.