назад

Працівники Верхньодніпровського бюро правової допомоги провели правоосвітній захід у дитячому будинку-інтернаті

DSC04284У середині жовтня співробітники Верхньодніпровського бюро правової допомоги Дніпродзержинського місцевого центру з надання БВПД на запрошення керівництва Верхньодніпровського будинку-інтернату взяли участь у батьківських зборах, що проводилися у закладі.

Директор інтернату Володимир Романчук представив присутнім начальника Верхньодніпровського бюро правової допомоги Юрія Хижняка, котрий розповів про діяльність бюро та категорії громадян, яким відповідно до Закону України надається безоплатна вторинна правова допомога та роз’яснив порядок доступу до неї. 

Також Юрій Хижняк спільно із Валентиною Власенко, соціальним педагогом будинку-інтернату, представили батькам лекцію на тему «Особливості юридичної відповідальності батьків за злочини, скоєні дітьми». У ході бесіди з працівниками бюро батьки мали змогу задати актуальні для них питання щодо соціального захисту дітей, стягнення аліментів тощо.

У підсумку зустрічі директор інтернату щиро подякував Юрію Хижняку за підтримку та співпрацю. Очільник Верхньодніпровського бюро правової допомоги у свою чергу висловив сподівання на подальшу співпрацю державних установ задля захисту прав і свобод громади та кожної окремої людини.

Нагадуємо, що Верхньодніпровське бюро правової допомоги працює за адресою: м. Верхньодніпровськ, пл. О. Поля, б.3, к.11.

Графік роботи: понеділок-п’ятниця з 08:00 до 17:00.

Контактний номер телефону бюро: (05658) 6-07-00.

 

Всеукраїнська гаряча телефонна лінія – 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно з мобільних і стаціонарних телефонів у межах України).

{gallery}news/2016/10/28{/gallery}