назад

Працівники Житомирського МЦ провели зустрічі-інформування із керівництвом держустанов Брусилівського району

14 квітня директор Житомирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тетяна Кулик та головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Тогунова Вікторія провели ряд зустрічей-інформувань із керівництвом держустанов Брусилівського району, зокрема:

зустрілись з головою Брусилівської районної державної адміністрації Шишковським Анатолієм Леонідовичем. Під час зустрічі обговорили питання проведення конкурсу з відбору кандидатів на посади начальників та/або заступників начальників бюро правової допомоги, що розпочнуть свою діяльність з 1 липня 2016 року в усіх регіонах України.
зустрілись з головою Брусилівської районної ради Рафальською Ніною Анатоліївною. В ході розмови проінформовано про відкриття бюро правової допомоги, а також про конкурс з відбору кандидатів на посади начальників та/або заступників начальників.
відбулась зустріч із секретарем Брусилівської селищної ради Волошенко Аллою Анатоліївною. Метою зустрічі стало обговорення конкурсу з відбору кандидатів на посади начальників та/або заступників начальників бюро правової допомоги, що розпочнуть діяльність з 1 липня 2016 року в усіх регіонах України.
зустрілись з працівниками Центру надання адміністративних послуг Брусилівської районної державної адміністрації. Працівників було проінформовано про відкриття бюро правової допомоги та особливості проведення конкурсу на посади начальників та/або заступників начальників.
зустрілись із заступником директора Брусилівського районного центру зайнятості Іваненко Людмилою Василівною. Під час зустрічі обговорили питання проведення конкурсу з відбору кандидатів на посади начальників та/або заступників начальників бюро правової допомоги, що розпочнуть діяльність з 1 липня 2016 року в усіх регіонах України. Також домовились про інформаційну підтримку.
зустрілись із керівником апарату Брусилівського районного суду Вознюк Лесею Олександрівною. В ході розмови була приділена особлива увага утворенню бюро правової допомоги, а також конкурсу на посади начальників та/або заступників начальників бюро правової допомоги.
зустрілись з працівниками Брусилівської центральної районної бібліотеки. Основною темою розмови стало відкриття в усіх регіонах України бюро правової допомоги та проведення конкурсу на посади начальників та/або заступників начальників таких бюро. Крім цього, були розміщені інформаційні матеріали.

На всіх зустрічах був присутній керівник Брусилівського районного управління юстиції Юрій Ободзінський.