назад

Вуличне інформування в Умані

14 квітня на виконання плану роботи на ІІ квартал 2016 року, працівники Уманського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги разом із студентами Уманської філії Європейського Університету провели спільний захід щодо «вуличного» інформування громадян про можливість отримання ними безоплатної правової допомоги.

Даний захід проведено в районі Автовокзалу Умань, Уманської міської лікарні, магазину АТБ (вул. Шевченка, Київська, Тищика).

Працівники Центру та студенти – практиканти інформували пересічних громадян про їхнє право та можливість отримання безоплатної правової допомоги в Уманському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Роздано листівки та надано консультації. Проведено роз’яснення щодо категорій громадян, яким може бути надано безоплатну вторинну правову допомогу, а також повідомлено контактні дані Уманського місцевого центру.

Даний захід був проведений в рамках підвищення правової свідомості громадян, а також для інформування людей про те, що вони мають змогу отримати якісну і водночас безкоштовну правову допомогу від кваліфікованих адвокатів.