назад

Правники Старовижівщини зустрілися з ветеранами АТО

Ковель12 жовтня 2018 року начальник Старовижівського бюро правової допомоги Ковельського місцевого центру з надання БВПД у Волинській області Тетяна Штик взяла участь у робочій зустрічі-нараді з членами ради Старовижівської районної ветеранської спілки учасників АТО. Захід відбувся у рамках реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!», приурочений до Дня захисника України.

Представник бюро правової допомоги озвучила присутнім, що одним із важливих напрямків роботи центрів та бюро безоплатної правової допомоги є захист прав учасників АТО та членів їх сімей.

Вижва2

Ветерани війни та особи, на яких поширюється дія Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», мають право на безоплатну вторинну правову допомогу – захист, представництво в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами, складення документів процесуального характеру.

Окрім того, присутні на зустрічі отримали консультації та роз’яснення з питань правового характеру, якими цікавились.

На завершення зустрічі працівник Старовижівського бюро правової допомоги розповсюдила інформаційні матеріали щодо пільг учасників АТО та брошури з інформацією про безоплатну правову допомогу.