назад
15.06.16

Право на захист внутрішньо переміщених осіб

Про проблемні соціальні питання, які виникають у внутрішньо  переміщених осіб та громадян, які проживають  на тимчасово неконтрольованій території в зоні проведення АТО, говорили у програмі «Радіомайдан» у вівторок,  7 червня 2016 року.
Гостями студії стали Станіслав Березніченко,  заступник начальника відділу попередньої роботи з клієнтами Кіровоградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Валентина Кулачко, координатор Луганської та Донецької областей при штабі по переселенцям Кіровоградської обласної державної адміністрації та Євген Гурницький, юрист громадської організації «Територія успіху».
У ефірі програми, Станіслав Березніченко розповів про те, що питання по затримці соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам дуже актуальне і потребує вирішення. Громадянам, яким необхідна допомога, потрібно звернутися до Кіровоградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, який  знаходиться за адресою: вул. Дворцова, 64/53, м. Кіровоград,  тел. (0522)32-08-24, 0958766233.
Працівники місцевого центру нададуть вичерпні консультації та, в разі необхідності, людині буде призначено адвоката.
{youtube}9h11YF6nzyg{/youtube}