назад

Правопросвітницькі заходи фахівців Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

Truskavets 1Цього тижня працівники Стрийського місцевого центру з надання БВПД провели низку правопросвітницьких заходів для місцевих громад Дрогобиччини.

20 квітня фахівець Трускавецького бюро правової допомоги Катерина Сех провела лекцію для безробітніх на тему: «Легальна зайнятість» у Трускавецькому міському центрі зайнятості.

Під час лекції Катерина Сех роз’яснила окремі положення укладення трудового договору під час офіційного працевлаштування, питання адміністративної та кримінальної відповідальності щодо питань порушення законодавства про працю.

Truskavets 2

Також на лекції вона поінформувала тих, хто перебуває у пошуках роботи про діяльність та основні послуги бюро правової допомоги, а також обговорила з ними питання, що стосуються соціальних реформ уряду.

18 квітня спеціалісти Дрогобицького бюро правової допомоги Габрівський Петро та Лютик Христина спільно із начальником відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Стрийського місцевого центру з надання БВПД Мацур Мар’яною провели ряд правопросвітницьких заходів під час загальноміських Великодніх святкувань «Велика гаївка 2017». Серед них – вуличне навчання для дітей та молоді на тему «Безпека в мережі Інтернет», під час якого юні дрогобичани отримали листівки з корисними порадами про те, яку інформацію не варто поширювати у соціальних мережах та як не стати жертвою інтернет-шахраїв.

Drogobuch 4

Мацур Мар’яна провела вуличне навчання для жителів та гостей міста Дрогобича, у рамках якого розповсюдила інформаційні листівки на тему: «Як правильно діяти, якщо Ви випадково розбили чи пошкодили товар в супермаркеті?»

Drogobuch 2

Також вона поспілкувалася з громадянами, які мали питання та уточнення з приводу права покупця не оплачувати товар, що був пошкоджений до моменту придбання.

Drogobuch 1

Нагадуємо, за детальною інформацією звертайтесь у Стрийський місцевій центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

м. Стрий, вул. О. Бачинської, 1А, конт. тел. (099)774 3415, (067)167 7144.

Трускавецьке бюро правової допомоги:

м. Трускавець, вул. Данилишиних, 62; тел: (096)894 5195, (098)2579 777.

Дрогобицьке бюро правової допомоги:

м. Дрогобич, вул. Лесі Українки, 70; тел: (03244) 10 087, (03244)10 321.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх.
Тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).