назад
24.11.16

Правопросвітницькі заходи Канівського бюро правової допомоги

21 листопада 2016 року головний спеціаліст відділу «Канівське бюро правової допомоги» Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ірина Танана провела зустріч-інформування з працівниками відділу освіти, молоді та спорту Канівської райдержадміністрації. Захід організовано з метою активізації правопросвітницької роботи в районі.

zol-kaniv1В рамках зустрічі працівників відділу було ознайомлено з місією, баченням та цінностями системи безоплатної правової допомоги, роботою Канівського бюро правової допомоги, поінформовано про основні цілі, завдання та перші досягнення новоствореного бюро, а також окреслено плани і перспективи на майбутнє.

Під час заходу було досягнуто згоди щодо подальшої взаємодії та співпраці, а саме:  організації та участі у спільних правоосвітніх заходах, з обговорення проблемних питань щодо реалізації та захисту прав громадян, інформування жителів Канівського району про безоплатну правову допомогу.

Наступного дня, 22 листопада 2016 року  керівник  Канівського бюро  Олена Васильченко взяла участь у тренінгу для дружин та членів сімей учасників АТО із циклу “Ти повернувся – я поруч», який організував Канівський місцевий центр соціальних служб сім’ї, дітей та молоді,  де  надала  вичерпні відповіді на питання учасників заходу щодо їх соціального та правового захисту.

zol-kaniv2

23 листопада 2016 року працівниками Канівського бюро правової допомоги взято участь у семінарі – навчанні з охорони праці та безпеки життєдіяльності, який проводився відділом освіти, молоді та спорту Канівської районної державної адміністрації. Учасниками заходу були: головний спеціаліст управління соціального захисту населення райдержадміністрації Кочерга М.А., лікар-педіатр КЗ «Канівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Погрібна В.І., інспектори Канівського районного відділення ДСНС у Черкаській області  Гапоненко Ю.В., Слюсаренко О.В., інспектор Фонду соціального страхування від нещасних випадків в м. Каневі Міцура А.Ю., прокурор Канівського відділення Золотоніської міжрайонної прокуратури Яковчук Я.І., інспектор патрульної служби Канівського відділення поліції Пірко С.М.

Участь в даному заході взято з метою налагодження співпраці та взаємодії, зокрема з питань інформування мешканців району про безоплатну правову допомогу та забезпечення доступу громадян до послуг, що надаються в рамках такої правової допомоги.

Також, цього дня  працівниками бюро було здійснене вуличне інформування.