назад

Правопросвітницькі заходи у Кагарлицькій виправній колонії № 115

    04.04.2018, директором Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області Віктором Кіккасом та його заступником Олександром Дегтярем проведено правопросвітницький захід у Кагарлицькій виправній колонії № 115.

    У ході заходу надані правові консультації засудженим Видишу С.А. з питань максимального відсотку відрахувань з пенсії на підставі виконавчого листа та порядку здійснення відрахувань за житлово-комунальні послуги, а також Іщенку Д.В. з питань розподілу спільно набутого майна при розлученні, порядку стягнення аліментів, встановлення судом порядку спілкування з дітьми, які проживають з колишньою дружиною.
    Також піч час заходу розповсюджено інформаційні матеріали, зокрема плакати, буклети та брошури щодо проекту «Я маю право!».
    По закінченню заходу проведено робочу зустріч із керівництвом Кагарлицької ВК № 115, у ході якої керівництво центру проінформовано про новели діяльності системи безоплатної вторинної правової допомоги, обговорено проблемні правові питання організації діяльності виправного закладу, питання подальшої співпраці.