назад

Правопросвітницький урок на тему: «Кримінальна відповідальність неповнолітніх»

SAM 5212Працівники Луцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги спільно з адвокатом Олегом Огородником, який надає правові консультації в рамках проекту «pro bono», провели правопросвітницький урок на тему «Кримінальна відповідальність неповнолітніх» для школярів 10-х класів Луцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1.

В ході бесіди школярів навчального закладу цікавило ряд питань, зокрема, чи може проводити обшук особистих речей неповнолітнього служба охорони супермаркету, з якого віку наступає кримінальна відповідальність, чи можна використовувати неповнолітнього як впізнаваного у розслідуванні кримінального злочину, чи можна на уроках користуватися мобільним телефоном та ін. SAM 5218
Адвокат відповів на всі поставлені запитання, роз’яснив учням основні права та обов’язки, розповів про кримінальну, адміністративну та цивільну відповідальність, яку можуть нести неповнолітні.

Довідково:
Луцький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Прогресу, 7, тел. (0332) 770717.