назад

Жителів Кролевця консультували керівники

ShM 2016 12 07 JUTELI KROLEVTSY   17 грудня людей консультували в Кролевецькому  бюро правової допомоги заступник директораРегіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській областіВалентина ВОЛОБУЄВАспільно з представником Головного територіального управління юстиції у Сумській області,начальником відділу з питань нотаріату Анатолієм ЄРЕМЕНКОМ і державним реєстратором Управління державної реєстрації Дмитром ОСТРИМ.

В ході виїзного прийому громадянам були надані вичерпні консультації, які стосувалися, зокрема,узаконення самочинного будівництва, реєстрації місця проживання, порядку оскарження адміністративного протоколу.

«Така  форма роботи здійснюються на виконання доручення міністра юстиції, відповідно до затвердженого графіку», – зазначила Валентина ВОЛОБУЄВА, заступник директора  Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правої допомоги.

За правовими консультаціями звертайтеся до Кролевецького бюро правової допомоги: м. Кролевець, вул. Грушевського, 19. Т. (05453)9-52-47.