назад

Правопросвітницький захід у селі Кошари Конотопського району

KoM 2017 03 30 Koshary

30 березня працівниками Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Дмитром СОЛЯНИКОМ та Оксаною КОЗІНОЮ було проведено правопросвітницький захід «Безоплатна правова допомога та як її отримати?» на базі Відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги територіального центру в с. Кошари Конотопського району. 

В ході зустрічі спеціалісти фахово роз’яснили основні положення чинного законодавства про безоплатну правову допомогу, розповіли про категорії осіб, які мають право отримання правових послуг за рахунок держави, детально зупинилися на питаннях з якими звертаються до центру різні категорії громадян. Дмитро СОЛЯНИК розповів присутнім про алгоритм надання безоплатної вторинної правової допомоги та провів особистий прийом громадян, в ході якого основними питаннями були спадкові. Оксана КОЗІНА розповіла присутнім про можливості доступу до реєстрів Міністерства юстиції та особливості їх використання. 

KoM 2017 03 30 Koshary1

Зокрема, вона зазначила, що не виходячи із дому, при наявності комп’ютерної техніки та інтернету, можна отримати довідки про власність, знайти інформацію про юридичних та фізичних осіб-підприємців, зайти у розділ електронний суд та знайти рішення суду, а також, переглянути реєстр нотаріусів та здійснити інші дії. Всі присутні отримали інформаційні матеріали з контактами центру.

KoM 2017 03 30 Koshary2

 Довідково:

Адреса центру: 41615, м. Конотоп, вул. Братів Лузанів, 43

Телефон (05447) 6-23-47

Електронна пошта центру: konotop.sumy@legalaid.gov.ua

Юрисдикція Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги:
м. Конотоп та Конотопський район

м. Буринь та Буринський район

м. Ромни та Роменський район 

Липово – Долинський та Недригайлівський райони Сумської області

Телефон єдиної системи безоплатної правової допомоги: 0(800) 213 103