назад

image 0 02 05 057fc0fe1dc46969981558676aaacad94ca06292c89dc0b83140d91a546031bf v

23 березня 2017 року до Гуляйпільського бюро правової допомоги завітали начальника відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації Регіонального центру з надання БВПД у Запорізькій області Лариса Кожемякіна та першого заступника начальника управління Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області Олексій Долгополов.

       Одне з питань яке було озвучене на прийомі мешканців Гуляйпілля стосувалося допомоги у складанні заяви до суду про поновлення строку на пред’явлення виконавчого листа до виконання. Після детальної бесіди клієнтці бюро було надано правову допомогу у складанні відповідної заяви до суду та роз’яснено порядок подання виконавчого листа на виконання.

       Також, у ході проведеної зустрічі були обговорені організаційні питання роботи відділу «Гуляйпільське бюро правової допомоги» Бердянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

       Вони полягали у продовженні проведення навчальних семінарів Головним територіальним управлінням юстиції у Запорізькій області, на прикладі навчання, яке відбулося 23березня 2017 року за допомогою скап-зв’язку з відділом державної реєстрації актів цивільного стану ГТУЮ у Запорізькій області. Ці навчання допоможуть працівникам бюро надавати правові консультації та налагодити тісну співпрацю з Головним територіальним управлінням юстиції у Запорізькій області.

       До керівництва була доведена інформація щодо налагодження партнерських відносини з органами місцевого самоврядування та органами виконавчої влади Гуляйпільського району. Завдяки співпраці за правовою допомогою до бюро звертається все більше громадян, спільними силами працівників бюро та органів місцевого самоврядування розширюється доступ населення до юридичних послуг не лише у місті Гуляйполе, але й у прилеглих селах Гуляйпільського району.

Для отримання консультацій та роз’яснень з правових питань звертатися до:

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Запорізькій області – м. Запоріжжя, пр. Соборний, буд. 77, 8-й поверх, тел. (061) 224-44-50, офіційний веб-сайт: zaporizhya.legalaid.gov.ua, ел.адреса: office.zaporizhya@legalaid.gov.ua

Бердянський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги – м. Бердянськ, вул. Свободи, 115/Богуславського, буд. 8, 1-й поверх (будівля санепідемстанції), тел. (06153) 4-89-42, скайп: berdyansk_center, ел.адреса: berdyansk.zaporizhya@legalaid.gov.ua

Гуляйпільське бюро правової допомоги – м. Гуляйполе, вул. Соборна, 103,   тел.: (06145) 4-25-14, huliaipilske@legalaid.zp.ua