назад

Правопросвітницький захід-вікторина для студентів Волинського інституту ім. В. Липинського МАУП

Maup 108 грудня 2017 року директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області Ростислав Руденко спільно з в.о. начальника відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Мирославою Хлистік і начальником відділу комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації Андрієм Петриком провели правопросвітницький захід та вікторину на правову тематику для студентів Волинського інституту ім. В. Липинського МАУП.

Студентів та викладачів вишу поінформовано про історію запровадження Всеукраїнського тижня права та окреслено мету заходів, які проводяться у його рамках.

Maup 1

Також присутнім надано інформацію про мережу установ системи безоплатної правової допомоги регіону та поінформовано про пріоритетні напрямки діяльності центрів, а також бюро правової допомоги.

Після цього студентську молодь запрошено взяти участь у правознавчій вікторині, підготовленій працівниками Регіонального центру з надання БВПД у Волинській області.

Maup 2

Студенти-правники інституту взяли надзвичайно активну участь у конкурсі.

Вікторина складалася з трьох етапів різних рівнів складності, під час яких відбиралися учасники для наступних конкурсів. За правильні відповіді на запитання правового характеру студенти отримували відповідні фішки, за кількістю яких в результаті визначали переможців конкурсу.

Maup 3

За підсумками завершального етапу відбору переможцями вікторини на правову тематику було визначено трьох найактивніших студентів МАУПу: Юрія Кушніра, Миколу Степюка та Дмитра Хомича.
Усім трьом переможцям Ростислав Руденко вручив заохочувальні дипломи від Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області.

Maup 4

Довідково:
Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Дубнівська, 36, тел. (0332) 78-79-96, е-mail: office.volyn@legalaid.lt.ua