назад

Правопросвітництво для засуджених

PRB103 квітня начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області Олег Врублевський зустрівся із засудженими, які перебувають на обліках підрозділів Житомирського МВ з питань пробації.

Олег Врублевський проінформував засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, про діяльність місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та послуги, які надаються ними для населення, а також про положення Закону України «Про безоплатну правову допомогу» та надав вичерпні відповіді на запитання. У зустрічі взяли участь засуджені, що перебувають на обліках Богунського, Корольовського та Житомирського районних підрозділів Житомирського МВ з питань пробації.
Він також розповів присутнім про законодавчі зміни, які почали діяти з 1 січня 2018 року. Розказав і про правопросвітницький проект «Я маю право!», який спрямований на формування нової правової свідомості шляхом інформування громадян про їхні права та механізми їх захисту.

{module РЦ}