назад

Правова допомога для засуджених

DSCN4713     У Шепетівській виправній колонії №98 та Замковій виправній колонії №58 провели інформаційні семінари для осіб, які відбувають покарання.

     20 жовтня заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області Олена Варфоломєєва спільно із директором Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимиром Бузилем, головним спеціалістом відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги регіонального центру Антоном Ковалишиним та начальником відділу представництва місцевого центру Євгеном Оніщуком провели робочу зустріч з керівництвом Шепетівської виправної колонії №98, під час якої обговорили питання співпраці щодо надання безоплатної правової допомоги особам, які відбувають покарання у колонії.

DSCN4695

     Крім того, Олена Вафоломєєва та Володимир Бузиль провели інформаційний семінар із засудженими, у ході якого розповіли про безоплатну правову допомогу та процедуру її отримання, зокрема порядок звернення засуджених до регіонального центру та призначення адвокатів для них. Йшлося також про права засуджених та порядок їх захисту.

DSCN4713

     До речі, 18 жовтня Олена Варфоломєєва, Володимир Бузиль та керівник Ізяславського бюро правової допомоги Юлія Дума провели таку зустріч з керівництвом та трудовим колективом Замкової виправної колонії №58, яка розташована в м. Ізяславі. А для осіб, які відбувають покарання у колонії, відбувся інформаційний семінар.

DSCN4637

     Слід додати, що керівництво обох колоній отримало зразки документів, які необхідні для звернення засуджених до регіонального центру, а також інформаційні матеріали про безоплатну правову допомогу.

{gallery}img/novyny/2016/10_Zhovten/21_01,height=100,width=100{/gallery}