назад

Правова допомога людям з особливими потребами

2016 10 21V9 жовтня 2016 року в.о. директора Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юрій Сележан провів виїзне консультування громадян у м. Вашківці Вижницького району.

В рамках роботи виїзного консультаційного пункту також здійснено прийом громадянки, яка є інвалідом другої групи безпосередньо за місцем її проживання.

Наближення зимового періоду та потреба в оформленні субсидії – це основне питання, яке хвилювало жінку з особливими потребами. Яким чином отримати субсидію, куди та які документи необхідно подати, а також про інші питання порядку оформлення та призначення субсидії розповів Юрій Сележан.

Водночас, представник системи безоплатної правової допомоги регіону поінформував про те, що являє собою безоплатна правова допомога, які послуги може отримати жінка в рамках такої правової допомоги, розповів про роботу контактного центру системи та можливість отримати необхідну інформацію у телефонному режимі за номером 0 800 213 103, надав інформаційні матеріали про контакти та адресу місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги.

Цього ж дня, директор місцевого центру провів перемовини з керівництвом Вашківецької об’єднаної територіальної громади та узгодив організаційні питання щодо подальшого надання безоплатної правової допомоги особам з обмеженими можливостями, які проживають у м. Вашківці.