назад

Правова допомога особам, які знаходяться в активному пошуку роботи

160105 01Спеціалісти Конотопського місцевого центру з надання БВПД Оксана Козіна та Дмитро Соляник 4 січня 2015 року провели інформаційний захід для осіб, які перебувають на обліку в Конотопському міськрайонному центру зайнятості.

Присутнім була надана інформація про особливості отримання безоплатної вторинної правової допомоги вразливим категоріям населення, порядок звернення до центру та призначення адвоката для захисту інтересів у суді.

 

Відповідаючи на запитання присутніх, Оксана Козіна звернула увагу на категорії населення, які мають право на безоплатнувторинну правову допомогу, що надається для захисту прав людини в суді за рахунок коштів Державного бюджету України.

В свою чергу Дмитро Соляник навів приклади справ громадян, які були успішно завершені     адвокатами за дорученням Конотопського центру з надання БВПД у 2015 році.

160105 02

 По закінченню семінару відбувся прийом громадян з питань трудового права, соціального захисту безробітних та інших питаннях.

Усі присутні отримали інформаційні матеріали «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?». Захід став можливим завдяки тісній співпраці Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Конотопського міськрайонного центру зайнятості.