назад

Юні науковці Охтирки захистили роботи на тему надання безоплатної вторинної правової допомоги

160105 11Під час першого етапу Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких і пошукових робіт учнів-членів Малої Академії Наук, який пройшов 5 січня 2015 року, дві учениці захищали роботи, що стосуються діяльності Регіонального та місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Для фахівців Охтирського місцевого центру безоплатної вторинної правової допомоги проведення цього конкурсу цікаве тим, що в секції «Правознавство» були представлені роботи, що висвітлюють діяльність центрів безоплатної вторинної правової допомоги.

Учениця 10 класу правового профілю Охтирської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 Валерія Хацько підготувала роботу на тему «Діяльність Охтирського місцевого центру безоплатної вторинної правової допомоги», а учениця 9 класу цієї ж школи Вікторія Панова виступила із захистом роботи на тему: «Вторинна правова допомога в Україні: реалії та перспективи».

Захист обох робіт супроводжувався показом слайдів, які  юні науковці підготували разом із своїм науковим керівником Дмитром Дужаком. Він неодноразово відвідував Центр разом із членами гуртка «Правознавство» у рамках реалізації проекту «Закон – понад усе». За результатами конкурсу роботи одержали високу оцінку журі і рекомендовані для участі в обласному конкурсі «Перший крок у науку».