назад
01.11.16

Правова допомога стає ближчою

25102016myrgoroddrazs

З метою надання правової допомоги жителям віддалених сіл, фахівцями бюро Лубенського  місцевого центру з надання БВПД проведено ряд виїзних  прийомів громадян.

Так, 25 жовтня 2016 року в Миргородському бюро правової допомоги проведено консультування жителів міста Миргорода та Миргородського району спільно з посадовими особами Головного територіального управління юстиції в Полтавській області.     

   

     Консультації громадянам надавали: в.о. начальника відділу «Миргородське бюро правової допомоги» Людмила Горобець та начальник Миргородського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Полтавській області Ніна Марцинковська. Найбільше громадян цікавили питання, що стосувалися соціального забезпечення, оформлення права власності на житло, договір купівлі-продажу та інше.

Відповідні консультації за участю працівників відділу ДРАЦС ГТУЮ у Полтавській області було проведено 25 жовтня в приміщенні Хорольського бюро. 25102016 chorolDRAZS

27 жовтня 2016 року працівники Лубенського місцевого центру БПД здійснили виїзний прийом у селі Вищий Булатець Лубенського району. Провели роз‘яснювальну роботу серед членів виконкому сільради щодо доступу до системи БПД. За підсумком візиту сторони уклали Угоду про співпрацю.

     Також під час консультування працівники БПД, поінформували про можливість отримання вторинної правової  допомоги та зазначили які категорії осіб можуть її отримати.