назад
23.02.18

Правова допомога Стеблівській громаді

Для допомоги у вирішенні проблемних правових питань днями фахівці Смілянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги спільно з працівниками Головного територіального управління юстиції в Черкаській області та нотаріусом Корсунь-Шевченківського районного нотаріального округу зустрілися з жителями Стеблівської територіальної громади.

smilaПід час заходу спеціалісти надали консультації місцевим жителям з юридичних питань, які турбують людей. Зокрема юристи розповіли про особливості нарахування та виплати пенсії, постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи, переоформлення спадщини, позбавлення батьківських прав, розподіл житла, переоформлення земельного паю, сплату аліментів на неповнолітню дитину.

 «Жителі сіл та селищ в певній мірі, потрапивши в складну життєву ситуацію, яка потребує юридичної допомоги, дуже часто залишаються зі своєю проблемою сам на сам. Правова допомога жителям сільської місцевості є невід’ємним фактором роботи Смілянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги», – зазначив начальник відділу Смілянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Дячук.

Представники Смілянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги розповсюдили буклети правопросвітницького проекту «Я маю право!».