назад
16.01.18

Правова допомога вдома

Володимир Носенко надає правову допомогу пенсіонерці у селі БойківщинаПослуги Регіонального центру з надання вторинної безоплатної правової допомоги є доступними для усіх визначених законодавством осіб. Навіть якщо людина не має змоги прийти чи приїхати до центру за правовою допомогою, спеціалісти установи зустрінуться з нею вдома.

Днями очільник «Драбівського бюро правової допомоги» Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимир Носенко у селі Бойківщина на Драбівщині допоміг місцевій пенсіонерці у вирішенні питання щодо виконання судового рішення з виплати допомоги дітям війни.

«Цього ж дня, задля підвищення правової обізнаності мешканців територіальних громад та надання їм правових послуг, спрямованих на забезпечення реалізації та захисту прав і свобод людини, Володимир Носенко провів вуличне інформування жителів с. Бойківщини щодо роботи Драбівського бюро правової допомоги та проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!», – розповів директор Золотоніського місцевого центру з надання БВПД Сергій Брус.

Загалом, минулого року золотоніські фахівці тричі виїжджали до клієнтів додому та надавали адресну правову допомогу: консультації щодо земельних питань, проблем внутрішньо переміщених осіб та ін.