назад
04.02.19

Правова допомога вихованцям Кременчуцької виховної колонії

30012019dutyhakoloniya

30 січня 2019 року в.о. директора Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ірина Пушкаревська провела зустріч з вихованцями Кременчуцької виховної колонії.     Очільниця центру поінформувала підлітків про систему безоплатної правової допомоги в Україні, структуру та повноваження центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги тощо. Основну увагу вона приділила новим повноваженням місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги щодо здійснення представництва інтересів осіб засуджених до покарання у вигляді позбавлення волі, за звернення такої особи або за ухвалою суду. Учасникам зустрічі було надано зразки заяв про надання правової допомоги та наголошено на обов“язковому долученню до заяви супровідного листа адміністрації установи виконання покарань.

         Вихованці мали змогу отримати відповіді на питання, які їх хвилювали, а саме: порядок ознайомлення з матеріалами кримінальної справи, вимоги до написання скарги та направлення її до апеляційного суду, можливість отримання безоплатної правової допомоги, в разі потреби, після звільнення.

«Налагоджена взаємодія та проведення спільних заходів спрямовані на забезпечення надання правової допомоги вихованцям установи та підвищенню їх правової освіченості», – наголосила керівник центру Ірина Пушкаревська.30012019dutyhakoloniya2

Нагадуємо, за безоплатною правовою допомогою у м. Кременчуці можна звернутися за адресою: м. Кременчук, вул. Небесної Сотні, 54. тел: (05366) 3-00-38. Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103.