назад
11.04.17

Правова допомога жителям села Салтикове Конотопського району

KoM 2017 11 04 Saltykove111 квітня працівниками Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги було здійснено робочу поїздку до села Салтикове Конотопського району. На базі відділення денного перебування територіального центру соціального обслуговування та надання соціальних послуг с. Салтикове Конотопського району було проведено інформаційний захід з правових питань на тему «Безоплатна правовадопомога в Україні» та прийом громадян.

 

Головний спеціаліст відділу правопросвітництва Оксана КОЗІНА розповіла присутнім про систему безоплатної вторинної правової допомоги в Україні, ознайомила присутніх із категоріями населення, які мають право на отримання вторинної правової допомоги та правовими послугами, які можна отримати в Конотопському місцевому центрі. Також було доведено до відома присутніх про особливості роботи з сервісами Міністерства юстиції та можливостями отримання довідок про майнові права.

KoM 2017 11 04 Saltykove2

 

Начальник відділу правової інформації та консультацій Дмитро СОЛЯНИК провів прийом громадян, де надав фахові консультації з різних правових питань, а саме – земельних, спадкових та цивільних. Із завідувачем відділення денного перебування було обговорено напрямки співпраці та створення мобільного консультаційного пункту на базі закладу. Всі присутні отримали інформаційні матеріали з контактами центру.

Довідково: Адреса центру: 41615, м. Конотоп, вул. Братів Лузанів, 43

Телефон (05447) 6-23-47

Електронна пошта центру: konotop.sumy@legalaid.gov.ua

Юрисдикція Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги:
м. Конотоп та Конотопський район,

м. Буринь та Буринський район,

м. Ромни та Роменський район,

Липово – Долинський район,

Недригайлівський район Сумської області.

 

Телефон єдиної системи безоплатної правової допомоги: 0(800) 213 103