назад

Правова освіта – гарантія захисту прав громадян

IMG 0706Правова освіта – процес набуття правових знань, вмінь та навичок, формування поваги до права, закону, прав та свобод людини і громадянина.
З метою підвищення загального рівня правової культури, набуття громадянами необхідного рівня правових знань для реалізації законних прав та свобод, їх захисту та відновлення таких прав в результаті їх порушення, працівниками Турійського бюро правової допомоги проводяться лекції з правознавства в «Університеті ІІІ віку», на основі укладеного між бюро та Центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) населення Турійської районної державної адміністрації меморандуму про взаємодію та співпрацю та договору про здійснення волонтерської діяльності.

Заняття проходять щосереди з 10:00 до 11:30 в приміщенні Центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) населення Турійської районної державної адміністрації, в ході яких слухачам роз’яснюються норми чинного законодавства, а також надаються відповіді на питання які цікавлять «студентів» університету.P1110092

Довідково: Турійське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: смт Турійськ, вул. Луцька, 23. Тел. (03363) 2-23-86. (пн-пт з 9:00 до 18:00).