назад
24.11.16

Правова освіта населення на Зіньківщині

zinkiv2311

23 листопада 2016 року заступник начальника  відділу «Зіньківське бюро правової допомоги» Сергій Корнійко виступив на засіданні дванадцятої (позачергової) сесії Зіньківської районної ради VII скликання, вніс пропозицію щодо спільної співпраці в напрямку підвищення правової обізнаності громадян Зіньківського району та підписання Меморандуму про співпрацю між Зіньківською районною радою та Другим полтавським місцевим центром з надання БВПД.

Депутати одноголосно підтримали ініціативу щодо об`єднання зусиль з організації та здійсненню комплексу заходів спрямованих на забезпечення доступу громадян до безоплатної правової допомоги і своїм рішенням уповноважили голову Зіньківської районної ради Сергія Нерозю на підписання Меморандуму.

Цього ж дня депутати проголосувавши «за», своїм рішенням підтримали Програму правової освіти населення Зіньківського району на 2016 – 2020 рр.

На виконання Програми правової освіти населення Зіньківського району на 2016-2020 роки  з районного бюджету планується виділити 31 500 гривень.

Кошти будуть спрямовані на посилення правової спроможності та правової обізнаності мешканців Зіньківського району, зокрема: на забезпечення роботи виїзних мобільних консультаційних пунктів доступу до безоплатної правової допомоги, організацію правопросвітницьких  заходів серед шкільної молоді (круглі столи, семінари, конференції та ін.), виготовлення та розповсюдження роздаткового матеріалу, висвітлення в ЗМІ актуальних правових питань тощо.