назад
08.08.18

Правове консультування для клієнтів пробації

02З метою підвищення правової обізнаності з актуальних правових питань, для клієнтів Онуфріївського районного відділу з питань пробації Південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації, 7 серпня 2018 року, фахівці Онуфріївського бюро правової допомоги Олександрійського місцевого центру з надання БВПД Лілія Трепачова та Артем Малолітко, провели консультування та інформування з правових питань різних категорій.
Клієнтів пробації цікавили питання щодо порядку позбавлення особи права користування жилим приміщенням, поновлення на роботі незаконно звільнених працівників та порядку зняття з реєстрації місця проживання.
По завершенню консультування, Лілія Трепачова розповіла присутнім про порядок залучення захисника у кримінальному провадженні підозрюваним, обвинуваченим, засудженим.
 
03
 
Крім того, Артем Малолітко нагадав клієнтам пробації про основні положення Закону України «Про безоплатну правову допомогу». Детально роз’яснив види правових послуг, які можна отримати у центрах безоплатної вторинної правової допомоги.
Також фахівці бюро правової допомоги поінформували клієнтів пробації про основні аспекти правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!».
До Олександрійського місцевого центру з надання БВПД можна звернутись за адресою: м. Олександрія, вул. Першотравнева, 18, тел. (05235) 7-04-40, 7-04-04.
Для цілодобового доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги діє єдиний контакт-центр за номером 0-800-213-103, дзвінки безкоштовні зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України.