назад

У Миколаївській виправній колонії №50 консультували засуджених з правових питань

RC Mykolaiv 17 серпня у приміщенні ДУ “Миколаївська виправна колонія (№50)” відбулось консультування засуджених представниками Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області.

Осіб, що відбувають покарання у зазначеній колонії консультували директор Регіонального центру з надання БВПД у Львівській області Ігор Микитин та начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів РЦ Наталія Мелян.

RC Mykolaiv 2

Також відбулась робоча зустріч зазначених представників Регіонального центру з керівництвом виправної колонії: сторони обговорили питання співпраці та взаємообміну інформацією про діяльність структур, розглянули питання щодо подальшого відвідування установи.

У місцях масового перебування засуджених розміщено інформацію про діяльність та контакти Регіонального центру з надання БВПД у Львівській області, порядок та підстави звернення щодо отримання безоплатної правової допомоги.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел./факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).