назад
16.06.16

Правові консультації у Красилові

yak oformiti dovirenist u notariusa     У середу, 15 червня, працівники Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги — головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Євгеній Грабчук та в.о. начальника відділу попередньої роботи з клієнтами Ірина Вовнянко — провели виїзний прийом громадян у приміщенні Красилівського районного відділу ДВС Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області.

     Правові консультації отримали троє громадян. Питання, з якими вони зверталися до фахівців, стосувалися переоформлення спадщини за заповітом та соціального захисту. Під час прийому відвідувачам роздали також друковані матеріали з інформацією про те, хто має право на безоплатну вторинну правову допомогу, куди необхідно звертатися за безоплатною правовою допомогою та які правові послуги можна отримати у місцевому центрі.

     Принагідно Євгеній Грабчук провів робочу зустріч із начальником служби у справах дітей Красилівської райдержадміністрації Ольгою ТимченкоУ розмові йшлося про функції, які виконує Старокостянтинівський місцевий центр з надання БВПД та важливість поширення інформації про безоплатну правову допомогу серед громадян, які мають на неї право.