назад
30.03.16

Правові консультації жителям Путивльського району

160330 04Директор Шосткинського місцевого центру Микола Гудіма та головний спеціаліст відділу попередньої роботи з клієнтами Володимир Потапов 28 березня провели прийом громадян в Путивльській районній державній адміністрації.

Під час прийому до працівників звернулося за консультацією чотири особи з питаннями, які  стосувалися земельного та цивільного права. Так, за консультацією звернулася жінка інвалід 2 групи щодо усунення помилки у технічній документації на будинок. Історія жінки, яка вже неодноразово зверталася до суду, досить заплутана та триває ще з 2011 року. Працівники надали роз’яснення як отримати вторинну правову допомогу в центрі   та перелік документів для отримання адвоката, послуги якого оплатить держава.

Також за консультацією звернувся громадянин, який захищав нашу країну на Сході України, а за розбіжністю помилки в прізвищі у документах він не може отримати посвідчення учасника бойових дій. Чоловіку порадили звернутися до суду щодо установлення факту, що має юридичне значення. 

Під час виїзного прийому жителям м. Путивль роздали інформаційні матеріали з адресою та контактними даними центру.

Додамо, що виїзні прийоми громадян фахівцями місцевого центру здійснюються регулярно, в усіх містах та районах, що обслуговуються центром. Така практика дає позитивні результати, оскільки значно спрощує жителям віддалених населених пунктів доступ до безоплатної правової допомоги.

Уточнити час прийому у вашому населеному пункті, чи отримати іншу інформацію про роботу Шосткинського місцевого центру можна за телефоном у Шостці (05449) 7-30-94. Єдина цілодобова інформаційна лінія: 0 800 213 103.