назад

Правовий інформаційний захід для безробітних

   В рамках проведення ярмарку вакансій та Меморандуму про співпрацю з Білоцерківським місцевим центром 15 березня 2017 року на базі Білоцерківського міськрайонного центру зайнятості 15 березня 2017 року працівники Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області та Білоцерківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели інформаційний захід для осіб, які знаходяться в пошуку роботи. Поряд з інформацією про наявність вільних робочих місць на території міста, району та області безробітні мали змогу ознайомитись з діяльністю Регіонального та місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області, їх повноваженнями та механізмом доступу до безоплатної вторинної правової допомоги у кримінальному, цивільному та адміністративному процесах.

   Працівники Білоцерківського місцевого центру провели прийом громадян. Консультації отримали 8 осіб зі статусом учасника антитерористичної операції. Найбільш поширені запитання стосувались пільгового проїзду у міському транспорті цією категорією осіб, встановлення інвалідності учаснику АТО, виділення земельних ділянок учасникам антитерористичної операції тощо.

По завершенню заходу учасники отримали буклети та контакти центрів БВПД у Київській області для використання у разі потреби в безоплатній правовій допомозі.