назад

Представники Арцизького місцевого центру провели вуличне інформування громадян

vul inf Artzys 3З нагоди міжнародного свята – Дня праці в рамках правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!» фахівці Арцизького місцевого центру та Саратського, Татарбунарського, Тарутинського бюро правової допомоги спільно з представниками органів юстиції розповідали громадянам про систему безоплатної правової допомоги. 



ЯКІ ПОСЛУГИ МИ НАДАЄМО?

 Якщо Ви побачили установу з логотипом системи безоплатної правової допомоги, то за підстав і в порядку, визначеному Законом України «Про безоплатну правову допомогу», Ви можете отримати такі види правових послуг за рахунок держави: 

  • надання правової інформації, консультацій і роз’яснень з правових питань; 
  •  складення заяв, скарг, процесуальних та інших документів правового характеру; 
  •  надання допомоги в забезпеченні доступу до вторинної правової допомоги та медіації;
  •  захист;
  •  здійснення представництва інтересів особи в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами;
  •  доступ та надання допомоги у такому доступі до електронних сервісів Міністерства юстиції України.

ЯК ОТРИМАТИ ДОПОМОГУ?

Зателефонувати за цілодобовим єдиним телефонним номером системи безоплатної правової допомоги – 0 800 213 103, який обслуговується Всеукраїнським контактним центром системи безоплатної правової допомоги (дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України безкоштовні) та повідомити регіональні центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги про випадки затримання осіб, а також, отримати інформацію з питань функціонування системи надання безоплатної правової допомоги.

Звернутися особисто або через законного представника до відповідного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги/бюро правової допомоги.

vul inf Artzys 1

vul inf Artzys 2

vul inf Artzys 3

vul inf Artzys 4

vul inf Artzys 5

vul inf Artzys 6

vul inf Artzys 8

vul inf Artzys 7

Для отримання консультацій чи роз’яснень з правових питань можна звертатися до Арцизького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Арциз, вул. Будівельників, 15б. Телефон: (04845)3-14-34, (097)123-15-63.

Татарбунарське бюро правової допомоги: м. Татарбунари, вул. В. Тура, 48. Телефон: (04844) 3-18-46.

Саратське бюро правової допомоги: смт. Сарата, вул. Чкалова, 2 (другий поверх). Телефон: (04848) 2-31-50.

Тарутинське бюро правової допомоги: смт. Тарутине, вул. Центральна, 124. Телефон: (04847) 4-04-47.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103.