назад
25.12.15

Представники Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги зустрілися з керівниками дитячих будинків

1     23 грудня 2015 року начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Людмила Адамчук і головний спеціаліст відділу інформаційної та матеріальної інфраструктури Валентина Корчинська зустрілися з головним лікарем Хмельницького спеціалізованого будинку дитини «Берізка» К.З. Горин і директором Хмельницького дошкільного дитячого будинку спеціалізованого призначення О.В. Вєрясовою.

     У ході зустрічі представники місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги розповіли керівникам дитячих будинків про систему безоплатної вторинної правової допомоги загалом та діяльність центру зокрема, особливо наголосивши, що суб’єктами права на безоплатну вторинну правову допомогу згідно зі статтею 14 Закону України «Про безоплатну правову допомогу» є діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти, які можуть стати або стали жертвами насильства в сім’ї. Зупинилися також на питаннях, що стосувалися порядку звернення до центру, та обговорили низку правових питань, які можуть бути предметом звернення.