назад
01.04.16

Представники Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання БВПД зустрілися з депутатами із сіл Ластівці, Збруч та Ісаківці

DSC 0500     1 квітня працівники Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання БВПД спільно з представниками Асоціації юристів м. Кам’янця-Подільського побували у с. Ластівці Кам’янець-Подільського району, де зустрілися з депутатами ради об’єднаної територіальної громади із сіл Ластівці, Збруч та Ісаківці.

     Під час зустрічі працівники місцевого центру відповідали на запитання депутатів про безоплатну правову допомогу, зокрема щодо порядку звернення до Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання БВПД, категорій громадян, які мають право на таку допомогу, та переліку документів, необхідних для підтвердження права на безоплатну вторинну правову допомогу.

     Оскільки доступ до правової допомоги для мешканців віддалених населених  пунктів, особливо у сільській місцевості, дуже ускладнений — велике значення відіграють як відстань, так і фінансові можливості громадян, — з головою Ластовецької сільської ради Тетяною Княгинецькою домовились про створення мобільного консультативного пункту у приміщенні сільської ради.

     Насамкінець усім присутнім роздали інформаційні матеріали з контактами установ та організацій, у яких можна безоплатно отримати правову інформацію, консультацію чи роз’яснення. 

{gallery}img/novyny/2016/04_Kviten/01_2{/gallery}