назад

Представники Лебединського бюро правової допомоги під час колегії звітували про власні здобутки

OkM 170831 12Головний спеціаліст Лебединського бюро правової допомоги Євгенія Логвіненко 31 серпня взяла участь у колегії при Лебединській РДА, на якій були присутні голова районної державної адміністрації Віктор Химич, представники місцевих засобів масової інформації. Євгенія Логвіненко розповіла про досягнення за рік роботи Лебединського бюро правової допомоги. 

«Розповсюдження інформації у сфері захисту прав, свобод і законних інтересів громадян, втілюється через регулярне проведення тематичних семінарів, лекцій. До наших повноважень входить надання правової інформації, консультацій  і роз’яснень з правових питань, усім без виключень категоріям громадян.  Забезпечується складення заяв, скарг та інших документів правового характеру. За період роботи з 1 вересня 2016 по сьогодні до Лебединського бюро правової допомоги звернулося 715 громадян, із яких 1 іноземець», – зазначила працівник бюро.

OkM 170831 11

Також вона нагадала про можливість надання правничої допомоги громадянам, що її потребують, але не мають змоги відвідати бюро. В такому випадку фахівці надають адресну допомогу таким особам, зокрема одиноким, похилого віку, з обмеженими фізичними можливостями, за місцем їх перебування чи проживання. Згадувалося і про розгалужену мережу дистанційних та мобільних пунктів доступу  до безоплатної правової допомоги та їх функціонування на постійній основі.

Довідково

Лебединське бюро правової допомоги: пл. Соборна, 29; тел. 4-22-23.