назад
04.09.17

Бюро правової допомоги провели ряд заходів в День знань

Літин11 вересня 2017 року працівники бюро правової допомоги на Вінниччині провели заходи для підвищення правової поінформованості школярів та студентів. Були оголошені результати конкурсу “Я маю право”, переможцям вручені призи від Козятинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. 

Фахівці Оратівського бюро правової допомоги організували День відкритих дверей. Кожен охочий міг прийти та ознайомитися з особливостями роботи в системі безоплатної правової допомоги. Усіх гостей інформували про функціонування системи БПД, діяльність бюро правової допомоги, порядок звернення громадян, а також специфіку надання вторинної правової допомоги особам, що мають право саме на таку допомогу.

Оратів

Працівники Погребищенського бюро правової допомоги взяли участь у проведені традиційного свята «День знань» Борщагівської ЗОШ І-ІІІст. Під час свята вони вручили грамоти та цінні подарунки переможцям міжрайонного конкурсу малюнків «Я маю право». Також, фахівці зустрілися із директором Сергієм Петраковим,  батьками, учнями та педагогічним колективом школи, яким роз’яснили ряд питань щодо доступу до безоплатної правової допомоги.

Погребище

Фахівці Літинського бюро правової допомоги у День знань відвідали свято першого дзвоника в Уладівській СЗШ I-II ступенів. Під час урочистої лінійки відбулося вручення призу, а також грамоти за почесне ІІІ місце в конкурсі малюнку «Я маю право». Для учнів 9 класу цієї ж школи працівники бюро правової допомоги провели правову годину на тему: «Профілактика злочинів», «Права та обов’язки учнів». Учням розповідали про їхні права та обов’язки відповідно до чинного законодавства. У цей же день у Літинському бюро правової допомоги пройшов День відкритих дверей.

Літин1

1 вересня 2017 року, в Хмільницькому бюро правової допомоги було проведено День відкритих дверей. Серед гостей, що завітали були клієнти бюро правової допомоги  та представники громадської організації «Право» .

Під час заходу було проінформовано присутніх про результати роботи Хмільницького бюро правової допомоги за рік. З метою поширення інформації про роботу бюро правової допомоги додатково було проведено вуличну акцію: громадянам надавалися рекламна продукція та буклети на правову тематику.

Хмільник

Начальниця Калинівського бюро правової допомоги провела правову вікторину в одному з 8 класів НВК – ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Сальник Калинівського району. Під час вікторини учні відгадували за юридично сформульованими сюжетами всім відомі казки. Всі учасники вікторини отримали невеликі призи.

Калинівка

Працівники Ладижинського бюро правової допомоги взяли участь в урочистому святкуванні до Дня Знань в Ладижинському аграрному коледжі Вінницького національного аграрного університету. Під час заходу були  розповсюджені інформаційні матеріали для підвищення рівня правової обізнаності студентів.

Ладижин

Начальник Могилів-Подільського бюро правової допомоги, прийняв участь у проведенні Дня знань в Могилів-Подільському монтажно-економічному коледжі. Разом із привітаннями Петро Ласкус побажав якнайшвидше увійти студентам у навчальний ритм.

М П

Нагадуємо, що адреси центрів з надання БВПД та бюро правової допомоги можна переглянути тут.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).


banner facebook 330x106