назад

Представники Регіонального центру з надання БВПД у Львівській області провели нараду-семінар для працівників місцевих центрів

RC narada29 листопада 2017 року представники Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області провели нараду-семінар для керівників відділів організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу місцевих центрів з надання БВПД.

Нарада-семінар скликана з метою забезпечення якісної організації та ефективної роботи відділів організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу місцевих центрів в частині забезпечення місцевими центрами річних та квартальних планів діяльності, своєчасного подання звітності та організації стратегічного планування роботи на 2018-й рік.

Так, начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Орест Шот поінформував присутніх про те, що Регіональний центр, з врахуванням ініціативи місцевих центрів, планує проведення в першій декаді виїзного тренінгу з стратегічного планування роботи на 2018 рік за участі представників місцевих центрів, результатом роботи якого має бути формування узгодженого плану роботи системи правової роботи на Львівщині у 2018-му році.

Беручи до уваги те, що завершується 2017 рік, важливим є здійснення комплексу заходів з підготовки структурними підрозділами пропозицій до проектів річних планів діяльності.

Пріоритетними напрямами діяльності, з врахуванням середньострокового плану пріоритетних дій Уряду до 2020 року, продовжується переорієнтація системи надання безоплатної правової допомоги з надання такої допомоги окремим фізичним особам на посилення правової спроможності та правових можливостей територіальних громад, продовження децентралізації системи надання безоплатної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах, впровадження кроків із імплементації пріоритетів дій Уряду в 2018 році та інше.

Орест Шот звернув увагу на те, що до повноважень зазначених відділів відноситься багато питань з організаційної підготовки зустрічей, нарад, засідань, робочих груп, семінарів, тренінгів, «круглих столів», конференцій та інших комунікативних заходів, що проводяться місцевими центрами, від правильної організації яких залежить ефективність роботи місцевих центрів у цілому.

RC narada2

У свою чергу заступник начальника відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльностіта персоналу Володимир Каралюс провів навчання з питань трудового законодавства, діловодства та кадрової роботи, військового обліку військовозобов’язаних працівників.
Учасниками було також детально обговорено виконання інших повноважень відділів, здійснення координації роботи та необхідність періодичного обміну досвідом між місцевими центрами.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).