назад

Представники Саратського бюро правової допомоги взяли участь в урочистій церемонії підняття Державного Прапора України та Прапора Європейського Союзу

den evropi 311 травня 2017 року начальник Саратського бюро правової допомоги Наталія Семеняк та головний спеціаліст бюро Діна Ткачик долучилися до загальноміських урочистостей з нагоди ухвалення рішення Ради Міністрів ЄС щодо скасування візових вимог для громадян України та відзначення Дня Європи.

Урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та Прапора Європейського Союзу перед будівлею райдержадміністрації й районної ради в селищі Сарата відбулася під звуки Гімну України та Гімну Європейського союзу «Ода до радості». А  активісти автомайдану організували автопробіг з нагоди Дня Європи вулицями селища.

«Відзначаючи цей день, ми підтверджуємо своє прагнення стати частиною європейської спільноти. Тож давайте будемо всі разом сумлінно працювати над втіленням в реальність цієї ідеї, –  щоб  в Україні, і в Саратському районі  зокрема,  діяли європейські стандарти життя», – відзначила у вітальному слові керівник апарату райдержадміністрації Кімліченко Л.В.

den evropi 1

den evropi

З метою підвищення правової обізнаності населення та надання правових послуг, спрямованих на забезпечення реалізації та захисту прав і свобод людини і громадянина, начальник Саратського бюро правової допомоги Наталія Семеняк провела флешмоб, учасниками якого стали військовослужбовці та жителі Саратського району.

den evropi 3

den evropi 2

Наталія Семеняк розповіла про діяльність Саратського бюро правової допомоги, завдання та принципи роботи бюро, а також про категорії осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу. В ході проведення флешмобу були роздані інформаційні матеріали з контактами Саратського бюро правової допомоги.

Для отримання консультацій чи роз’яснень з правових питань можна звертатися до Саратського бюро правової допомоги за адресою: смт. Сарата, вул. Чкалова, 2 (другий поверх). Контактний телефон: (04848) 2-31-50.