назад
25.04.17

Представники Золотоніського МЦ взяли участь у засіданнях постійних комісій Золотоніської міської ради

19-20 квітня 2017 року директор Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сергій Брус та начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Тетяна Жалобна взяли участь у засіданнях постійних комісій Золотоніської міської ради. На порядку денному засідань комісій розглядалось питання “Про Програму безоплатної правової допомоги населенню міста Золотоноша на 2017 – 2018 роки”.

Під час виступів Сергій Брус презентував проект зазначеної Програми та обґрунтував необхідність її прийняття з метою забезпечення доступу до безоплатної правової допомоги осіб, які мають на неї конституційне право і потребують такої допомоги. Також розповів присутнім про систему безоплатної правової допомоги в Україні та діяльність Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

zol-raddda

Постійні комісії міської ради схвалили зазначену Програму та рекомендували її для винесення на розгляд сесії Золотоніської міської ради.