назад

Презентація навчально-розважальної гри «Важниця правова»!

{gallery width=200 height=200 alignment=left buttons=0 margin=5 layout=fixed lightbox=boxplus}news/18/18_10/1_18_10_18.jpg{/gallery}

17 жовтня 2018 року на виконання одного з ключових пунктів меморандуму про співпрацю між Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях та Громадською організацією «ЕкспертиЗА реформ» щодо проведення правоосвітніх заходів, спрямованих на підвищення рівня правової свідомості громадян на базі правового клубу <> вперше було презентовано дуже цікавий проект – навчально-розважальну гру «Важниця правова»!


 Ця гра дає змогу значно підвищити рівень правової освіти і отримати нові знання. Також за допомогою цієї гри легко можна розвинути кмітливість та комунікативні навички. А головне, це те, що граючи у цю гру можна знайти рішення у   багатьох життєвих ситуаціях, що входять у правове поле, з якими, майже, кожен день стискаються громадяни. 

2 18 10 18

«Важниця правова» надасть вам відповідь, наприклад, в який орган державної влади потрібно звернутись, у випадку, якщо ви вирішили стати фізичною особою-підприємцем. Ця незвичайна гра має дуже вагоме змістовне наповнення і включає питання з різних галузей права та містить більш 200 питань з таких галузей права як конституційне, адміністративне, цивільне, сімейне, трудове, кримінальне. 3 18 10 18

 

Також учасники зможуть дізнатись про теорію держави та права і головні акти міжнародного права, познайомитись з призначенням юридичних професій. Різні за характером та рівнем складності завдання не дадуть гравцям засумувати і запам’ятаються їм надовго. Гра розрахована на старший шкільний вік («чотирнадцять плюс»). З метою збереження саме освітньої функції цієї гри у комплекті передбачена спеціальна брошура з правильними відповідями на кожне питання.

4 18 10 18

 

Дуже почесна місія була покладена на представників системи безоплатної правової допомоги, оскільки, вони мали можливість першими пограти і перевірити свої знання. Гра виявилась настільки захоплюючою та корисною, що одразу ж виникло бажання провести у кінці року обласний чемпіонат серед школярів і всіх бажаючих!

5 18 10 18

 

Саме з метою здійснення правопросвітництва головою координаційної ради ГО «ЕкспертиЗА реформ» Юрієм Георгієвським було передано 19 екземплярів гри директору РЦ з надання БВПД у Луганській та Харківській областях Анатолію Бородавці для подальшого поширення серед місцевих центрів та бюро правової допомоги.

6 18 10 18

7 18 10 18

8 18 10 18

9 18 10 18

10 18 10 18

 


Інформація про Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях:

Адреса: м. Харків, Майдан Свободи, 5, 6 під’їзд, 3 поверх

Контактний телефон: (057) – 705 – 03 – 52

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103

(цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України)

Офіційний веб-сайт: http://kharkiv.legalaid.gov.ua